Terrashaarden

Ontdek de terrashaarden van Haarden Rommelaere. Ze houden u lekker warm op lange avonden en scheppen een gezellige sfeer waar u intens van geniet.

Waarom kies ik voor een terrashaard?

De buitenkeuken en het buitensalon zijn in opmars. Het terras wordt in de zomer dus een steeds belangrijkere plek. Een terraskachel mag daarbij niet ontbreken.

Maar terrashaarden zorgen niet enkel voor langere zomeravonden. Dankzij een terraskachel kan u ook op mooie lenteavonden of frissere zomeravonden met het gezin of vrienden buiten genieten.

Welke terrashaard kies ik?

Kiest u voor een terrashaard op hout of op gas? De eerste brengt de sfeer van een kampvuur op uw terras. Een terraskachel op gas is dankzij de wieltjes makkelijk te verplaatsen en laat eenvoudig toe om de temperatuur te regelen.

Welke hout verbrand ik bij een terraskachel op hout?

Beuk, es en eik zijn uitstekende houtsoorten om te verbranden. Beuk en es geven een dynamisch vuurbeeld, eik zorgt voor een rustig vuurtje.

Maar bij elke houtsoort is het belangrijk dat u droog hout gebruikt. In de regel mag uw hout een vochtigheidsgraad van maximum 20 % hebben. Want vochtig hout zorgt voor veel rook en weinig vlammen.

Meer info over de terrashaarden van Rommelaere?