Gashaarden

Wie valt voor de charme van vlammen, kan naast een houthaard of houtkachel ook terecht bij onze gashaarden. Met een gashaard die uiterst efficiënt verwarmt denkt u niet enkel aan het milieu, het kan u ook kosten besparen.

Waarom kies ik voor een gashaard?

Gashaarden maken het het thuis warm en gezellig. Met een druk op de knop (de meeste modellen beschikken over een afstandsbediening) bootst u het effect van een houthaard na, zonder dat u er dus hout voor nodig heeft. U regelt makkelijk de temperatuur en hoeft zich bij het slapengaan geen zorgen te maken over de restanten van een vuurtje.

Een gashaard heeft bovendien een gesloten verbranding en een kleine inbouwdiepte. Dat geeft u de vrijheid om de haard te plaatsen waar u maar wenst.

Welk soort gashaard kies ik?

Ook bij gashaarden zijn een resem aan modellen verkrijgbaar, van vierkant en langwerpig tot driezijdig. Ook het interieur van haard is verschillend. Zo kan u kiezen tussen houtstammen of keien en heeft u daarnaast ook een keuze uit verschillende achterwanden. Zowel voor een modern als voor een landelijk interieur vindt u dus vast een mooie en gepaste gashaard.

Hoe moet ik een gashaard onderhouden?

Gashaarden vragen bijzonder weinig onderhoud. U moet enkel het glas aan de binnenkant af en toe reinigen.

Meer info over de gashaarden van Rommelaere?